Tema: Re: Plovas su aviena
Autorius: azero
Data: 2012-01-20 19:04:47
On 2012.01.20 11:58, Gipsas wrote:
> vistienai, zinoma pakaktu max.30 minuciu, o gal ir 20 ..
> aviena, zymiai yra geriau nei jautiena, nes tikrai bus minkstesne.
> Naudoju bet kokia avienos dali, kas lieka nupjauscius nuo kaulu, dedu ir
> kaula aplipusi mesa, nuo to plovas tampa tik skanesnis
> jei neturiu avienos, naudoju kiaules sprandine, kazkaip jautienos
> nenoreciau det..netinka ji man ten..beto rizika, kad bus kieta, gumine
> ilieka 90 proc.

Na, aš jautieną kiek gaminau - visada minkštutė gaudavosi. Aišku 
troškindavau zirvaką valandą kaip minimum, tuomet ragauju, jei dar 
kietoka - troškinu + pusvalandį. Tuomet eina ryžiai ir jie dar 
pusvalandį ar 45 min verda. Po tokių procedūrų dar nebuvo guminės 
jautienos pas mane...