Tema: Re: Plovas su aviena
Autorius: ALORA
Data: 2012-01-20 09:53:26
vištiena per švelni plovui ir tai jau bus ne plovas, o ryžiai su vyšta :)
Su aviena čekinu ryžių kietumą. Aš asmeniškai imu kumpį. Avienai reikia tikrai mažiau laiko, bet nepasakysiu, kiek, nes mano plovo 
gamybos metodika turbūt nelabai standartinė

"azero" <nospam@ner.lt> wrote in message news:jfaumd$lgr$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
>
> Iki šiol darydavau plovą su jautiena. Rinkdavausi kiek riebesnį kumpį. Bet nusprendžiau pabandyt su aviena daryt, tai dabar toks 
> klausimas - iš kurios dalies geriausia daryti? Ar yra kitokia specifika (pvz zirvako paruošimo laikas) Paprastai troškinu ~1-1,5h 
> (po valandos pachekinu mėsos kietumą ir jei jautiena dar kieta, pusvalandžiui dar patroškinu). O kaip su aviena, ar ji minkštesnė?
>
> P.S. O kaip jei naudot vištieną? Juk po valandos troškinimo, mano nuomone, iš vištienos mėsos gali nieko nelikt :)
>
> --
> Vaidas