Tema: Re: Apsauginis sumuse/uzmuse zmogu
Autorius: T:\)
Data: 2009-11-20 17:07:09
na tai taik dar karta patvirtina, kad dauguma apsauginiu yra eiliniai chuliganai, ieskantys bet kokiu progu pasimusti ir didziausias dziaugsmas kai ka nors primus daugiau nei patys gavo. Ka beje liudija ne tik aptarinejama istorije, bet ir kiti panasus atvejai kai jau buvo irodytos apsauginiu kaltes (kad ir "zuikio" sumusimas iki invalidumo). Todel jei jau imtumes profilaktikos, tai tik tinkamos siuo atveju t.y. atbaladoji taip, kad jau nebedirbtu apsauginiu. Na taip koki pora patvarkai, ziurek kiti jau kitaip prades ziureti, cia tik priklausys nuo to kiek reikes patvarkyti, kad likusieji suprastu. 
Beje, galima perfrazuojant viena posaki "geras apsauginis, negyvas apsauginis"

T:)


"Tomas" <nera@mailo.lt> wrote in message news:he6ade$k18$1@trimpas.omnitel.net...
> Nemanau kad butu efektas kazhkoks, tau paciam nebent. Svarstai kaip shiltnamy uzhaugintas jaunuolis, kuriam gaut i galva yra kazhkas tai baisaus. Tuo tarpu kiek pazhistu apsauginiu, jie i tai zhiuri kaip i hobi, jiems tai malonumas ir gyvenimo dalis - ateina ryte su melynem dzhiugus visas, net shvyti, shypsena nuo ausies iki ausies ir sako "ech, koncerte vakar dirbom, tai bent darbo buvo".... :D
> 
> "T:)" <durniu@laivas.lt> wrote in message news:he69ug$j4u$1@trimpas.omnitel.net...
>>Pagal tavo teorija efektas butu, apsauginiai musu daugiau nestabdytu ir neprasytu parodyti ka kuprineje nesu (aka senukai) :)
>> 
>> T:)
>