Tema: Donate ir mokesciai
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2009-11-11 15:53:07
Sveiki,

    Kartais kuriu freewarines programas ar kazkokius free internetinius projektus ir freeware tai stengiuosi ideti PayPal donate mygtuka.

    Trumpai ka tai daro jei kas nezino, tada kazkoks zmogus jei jam kazkoks mano nemokamas darbelis patiko,  gali paremti mano ta nemokama projekteli, spaudzia ta mygtuka, nueinama i PayPal jis arba suvedes savo kreditines korteles duomenis, arba jeigu turi PayPal accounta, prisijungia ir donatina man norima suma pinigu, jo reikalas ar jis donatins 1 USD ar 1 000 000 USD (nors tiek nemanau kad kas donatina, bet teoriskai imanoma).

    Visas gautas per PayPal pajamas as turiu PayPal virtualioje saskaitoje ir panorejas galiu jas persivesti i savo nurodyta pvz. Visa Virtuon saskaita SEB Banke, tai tie pinigai jau matysis kaip pajamos ir speju bankas sius jas VMI, nes tipo as gavau pajamu va tiek... ir kas tada gaunasi? is manes reikalaus sumoket mokescius? 


    Bet cia ne pelnas joksai, nes nieko nepardaviau, taip pat jam jokiu paslaugu neteikiau, is geros valios kuriant projekta kuris nemokamas, tik tikiesi gaut kazkoki supporta :) 

    Situacijos nebuvo, bet manau imanoma, ka manote kaip cia butu ? irodyti kad tai kazkoks palaikymas irgi nelabai zinau kaip :)