Tema: Re: Налетай, торопись, покупай живопись!
Autorius: Caponi
Data: 2017-02-24 11:24:42
Šitos temos rėmuose kaina negali dalyvaut kaip kriterijus, nes plazmos nepasižymėjo coliais už brangiai, žmogai kažkodėl* (*- kodėl - daugelio ankstesnių diskusijų tema) piniginėm "balsavo" už brangesnius LCD. Toks kaip ir paradoksas gaunasi, kad kai kurių personų mėgstamos analogijos tarp zapų ir Ferrari ribose uzeriai mokėjo didesnes babkes už ZAZ, nei būtų mokėje už Ferrari...

Coliai už pigiai jau kitas reikalas, nieko bendro neturintis su technologijom, bet vėlgi, tas noras kuo daugiau colių yra tam tikrose ribose. Jei tikėti kai kurių plazmodų sąžiningumu, tai per didelių telikų niekam nereikia, nes jie tiesiog per dideli. Vienas iš to teiginio patvirtinimų - daugkartiniai pasisakymai mėnesio ar pusantro senumo temoje apie kažkokio veikėjo per skelbimus bandytą parduot teliką už axujennai gerą kainą, kurio niekas iš vietinių mūsų fanų nepirko, nes jis tiesiog buvo per didelis. Nors gal iš tiesų viskas ir ne taip, gal jie melavo, vieni tiesiog neturėdami tam technikos stebuklui babkių arba negalvodami, kad ta seniena tiek verta, bet jausdami pareigą gint plazmą bet kokia kaina :-)



-- 
Caponi
http://caponi.skelbimai.lt/



"Nerijus" <nerijus@vil.lt> wrote in message news:o8os03$9ns$1@trimpas.omnitel.net...
> On 2017-02-22 03:00 PM, Caponi wrote:
>> Ar čia reikėtų padaryt išvadas, kad sąžiningai šiuolaikiniam pasauly nieko neparduosi, apipisinėt va koks Panasius nemokėjo (arba nenorėjo - išdidus ir principingas :-)) su plazmom, nemoka ir su LCD, ko pasekoj pasaulis prarado cielą achujebibytelną tecnologiją ir gali prarast vieną seniausių elektronikos gamintojų?
> 
> Taip.
> 
> Apskritai visa japonija ir jevropa kaip "seni aliktronikos gamintojai" 
> sedi shiknoj, ir perspektyvu nelabai matos.
> Matyt niekam jokios te kakybes nebereikia, reikia daug shudo uzh pigiai.
> Tai ir perka colius uzh pigiai.
> 
> N. M.
> 
>