Tema: Re: Usas - game over?
Autorius: Gintas
Data: 2010-06-15 16:44:34
 nesiginciju , kad sunku! Aisku, lengviau butu, jei nusoves zmogu , paliktum vizitine ir nurodytu adresu po to sedetum :)))))) Tada nafik tada butu reikalinga kriminalistu ir ekspertu armija, gaunanti algas? Pakaktu kuopos automatininku, kaip pokario laikais. Nusikalteliai stengiasi ikalcius nuslept, specialistai juos surast. Taciau nereikia pamirsti, kad  uz specialistu nugaros-zenkliai didesni resursai, spec technika, mokslo pasiekimai, laboratorijos, kitu valstybiu specu patirtis. Tad Jonai , po ilgo susirasinejimo, isreisk savo nuomone jeu ne karta mano uzduotu  klausimu:

Lietuvoje specialistai per "skysti" (nesugebantys nusikalteliu surasti)  ar nusikalteliai labai gudrus (sugebantys panoseje slapstytis)? Ar tarpinis variantas-specialistai sugebetu surasti kaltuosius, tik noro tam neturi? 

Klausimas, manau , aiskus?


"Jonas Sergejenka" <johnas@kazhkur.com> wrote in message news:hv7qjf$jtb$1@trimpas.omnitel.net...
> Dirbu tokioj srity, kur ekspertas tik vienas, ir gaisrų būna iškart po 20, ir beveik visi - išskirtinės svarbos! Tskant, jau reikėtų kurti eilė į eilę, kurioje laukia klientai, kad gautų eilę patekti į pirmumo eilę... Bet realybėje - vistiek visus klausimus sprendi po 2, maks 3-4.
> Tavo klausimas, kiek pamenu, buvo apie "genijus" ir "sistemą", o ne apie super-duper specialistus.
> Na šudina ta byla, totaliai šūdina, ir ją tirti BE jokių išankstinių įsitikinimų, ir taikant apkaltinamumo kriterijų "be pagrįstų abejonių", tai tiek Kedį, tiek Ūsą pasodinti taip ant smūgio buvo labai jau sunku. Ir dar abu priešinosi, burundukai. Vienas slapstėsi, kitas (galbūt) sakė netiesą...
> 
> 
> 
> "Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:hv7pc0$hnb$1@trimpas.omnitel.net...
>> neatsistebiu tavimi Jonai :) Taigi ar as gincijuosi? Zinia, kad Temide akla. Zinia, kad visi nusikaltimai turi buti tiriami. Taciau jeigu super-duper ekspertas vienas ant Lietuvos (jeigu toks isvis yra), ji pirmiausia deretu isnaudot ten kur "dega". O kai visur "dega"- gaistrines reikia siusti pirmiausia ten, kur kiles gaistras kelia didziausia pavoju. Tiek to-pradedu itarti, kad vistiek nesuprasi....Siulo jisai man gaistrininku tapti :))))))))))
>> 
>>   
>> "Jonas Sergejenka" <johnas@kazhkur.com> wrote in message news:hv7chk$t3a$1@trimpas.omnitel.net...
>> > Gintai, tau tai ir bandoma įkalti, kad Temidė - akla. Ir nusikaltimas privalo būti tiriamas NEpriklausomai nuo to, kokį atgarsį jis sukelia visuomenėje.
>> > Tylios kiaulės irgi privalo savo atsiimti. Flegmuoti negalima nei rezonansinėse, nei asonansinėse bylose.
>> > 
>> > Bet taip vat nutinka, ir ką tu jiems? Sugebi geriau - pirmyn!
>> > 
>> > "Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:hv7980$no8$1@trimpas.omnitel.net...
>> >> zjb perskaitei:)  Zodi "ypac" matei? Sakinio prasme: jeigu byla rezonansine-tada jau flegmuot suvis negalima, nes gyvenvietese gali kilti bruzdejimai:)  
>> >> 
>> >> "Bangis" <bangis@baltijos.jura> wrote in message news:hv78bi$mbd$1@trimpas.omnitel.net...
>> >> > Zjb minios logika - o jei masiu nejudina tai visiem bbd? :)
>> >> > 
>> >> > On 2010-06-14 22:43, Gintas wrote:
>> >> >> reikia operatyviai suciupti ir teisti naudojantis esamais straipsniais. Ypac, kai tai sujudina visa visuomene