Tema: Re: Usas - game over?
Autorius: Gintas
Data: 2010-06-14 18:41:36
vezys nepagydomas praktiskai-tad nemanau , kad berniuko mirties atveju sistema bejege. Taciau, jeigu sistema nesugeba  pagauti ir , irodzius nusikaltima, nubausti eilini zmogeli, kuris nusove du zmones-sistema reikia "gydyt"

"Jonas Sergejenka" <johnas@kazhkur.com> wrote in message news:hv5gj4$64k$1@trimpas.omnitel.net...
> Atsakymas - ne.
> (klausimo aiškumui kitąkart pabandyk sukeisti žodžius vietomis, o ne rašyk gudriai labai tu).
> 
> Tau nuo manęs klausimas - jei labai gražus 4 metukų berniukas suserga vėžiu ir po 2 metų miršta - ar tai mūsų sveikatos sistema yra bejėgė, ar čia politikų aplaidumas?
> 
> 
> "Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:hv5f1h$449$1@trimpas.omnitel.net...
>> du zmones nusauti. Mano supratimu-tai nusikaltimas. Nusikaltelis per tiek laiko nerastas, nors su didele tikimybe galima teigti, kad tai ne specialiai ruostu, mosad agentu darbas.Jeigu nusikaltelis nerastas, o itariamasis neaiskiu budu atsirado panoseje, taciau nespejes nieko pasakyt-uzsipringo, galima daryt isvada, kad teisetvarkos sistema kol kas bejege. Tad klausimas cituojamas trecia karta: "Ar nusikaltimai genijaus organizuoti, kad visa sistema pries ji bejege? "
>> 
>> Zodziu, pavartotu klausime, paaiskinimai:
>> 
>> nusikaltimai-todel kad nusauti du
>> genijus-todel kad jo nesugebema nei rasti, nei apklausti, nei tiksliai ivardinti jo poelgio motyvus
>> sistema-lietuvos teisesauga, policija, ekspertai, kriminalistai, prokurorai
>> visa-todel, kad visos institucijos  tarsi dirba su ta byla
>> bejege-na, ta jau aiskinau, kodel bejege:)
>> 
>> 
>> 
>> 
>>  
>> "Jonas Sergejenka" <johnas@kazhkur.com> wrote in message news:hv5e6a$30o$1@trimpas.omnitel.net...
>> > Ne, taip klausta nebuvo. O ir klausimas pastarasis tavo man nelabai suprantamas.
>> > "Ar ponas XX taip stipriai prisišiko, kad visiems smirda?" Taip/Ne?
>> > "Ar jūs jau nustojote mušti savo žmoną? Taip/Ne?"
>> > 
>> > Niekas niko neorganizavo, jokių genijų nėra, jokios sistemos nepažįstu... Performuluok klausimą be jokių užslėptų teiginių. Nepraeis fašitų tankai...
>> > 
>> > 
>> > "Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:hv5c1c$vl8$1@trimpas.omnitel.net...
>> >> klausta buvo: "Ar nusikaltimai genijaus organizuoti, kad visa sistema pries ji bejege? "
>> >> 
>> >> 
>> >> "Jonas Sergejenka" <johnas@kazhkur.com> wrote in message news:hv5a0s$s59$1@trimpas.omnitel.net...
>> >> > Man, pvz, kaip tik įtartiniau atrodo "skubiai ištirsim" ir t.t.. Suprantu, miręs kūnas genda. Suprantu, kraujo ištroškusi minia nenori vilkinimo. Bet ar vien dėl to reikėtų PERSIVERSTI į kitą pusę? Tipo, viską ant smūgio ištirti ir slėpti po žeme?
>> >> > 
>> >> > Taigi, sakyčiau, tegul nuodugniai patyrinėja, kad jau tokia rezonansinė byla užsisuko, tačiau nevilkina, o randa aukso viduriuką. Tarkim, gali tirti bylą kar ir 3 metus, bet kas savaitę parašo raportą, ką nuveikė (apklausė 15 potencialių liudytojų, su 150 savanorių karių pulkeliu cm po cm ištyrinėjo visą pievelę ir aplinkinius miškelius 2 km spinduliu, ir tt ir pan.). 
>> >> > 
>> >> > Apie jokias "sistemas" ir kitą mėšlą aš nediskutuosiu, prašom manęs nevelti į sąmokslo teorijas. Taip, aš tikiu, kad J.F. ir ypač A.Ūsas galėjo atlikti tuos veiksmus, kuriais jį kaltino Kedys. Taip, aš tikiu, kad abi šeimynėlės - ne šventos. Taip, aš tikiu, kad L.Stankūnaitė galėjo atlikti tokius veiksmus, kuriais ją kaltino buvęs sutuoktinis.
>> >> > 
>> >> > Taip, aš tikiu, kad Kedys elementariai užsivertė/užspringo ir tt. ir pan.
>> >> > Taip, aš tikiu, kad A.Ūsas itin nelemtai irgi pats užsivertė, ar streso neatlaikė, ar tiesiog ranka netvirta buvo, ir tt.
>> >> > 
>> >> > Visas teorijas apie pedofilų klanus prašom pasilaikyti sau. Mano nuoširdžiu manymu, pedofilija - tai NĖRA toks nekaltas "genetinis" nukrypimas, kaip homoseksualumas. Ir jei homikai dar gali gan drąsiai vienas su kitus bendrauti, kurti kažkokius klanus, ir tt, tai apie pedofilus to nepasakyčiau. Aš kažkodėl nemanau, kad tarkim sėdi bare A.Ūsas ir J.Furmanavičius, ir vienas kitam prisipažįsta, kad juos traukia prie 5-mečių mergaičių... Ir žodis po žodžio, išsikalba apie kažkokius sambūrius, susirinkimo vietas, medžioklės plotus, kitų narių įtraukimą, ir tt. ir pan. 
>> >> > BULLSHIT. Negirdėjau dar tokių "drąsių" prisipažinimų iš mano aplinkinių rato, o jei išoriškai nesimato, kad tu "toks" - tai kaip jiems tą klaną kurti????
>> >> > (gėjai tai, sako, vienas į kitą taip švelniai tik žvilgtelna - ir supranta viską...) :)))
>> >> > 
>> >> > J.
>> >> > 
>> >> > 
>> >> > "Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:hv54fg$ifk$1@trimpas.omnitel.net...
>> >> >> neskubant tirti, po kazkiek metu visi itariamieji sava mirtimi mirs. Juk niekas su saule negyvens? Taciau uz ka algas gauna tiek specai? Ar nusikaltimai genijaus organizuoti, kad visa sistema pries ji bejege?  
>> >> >> 
>> >> >> 
>> >> >> "Jonas Sergejenka" <johnas@kazhkur.com> wrote in message news:hv53re$h9o$1@trimpas.omnitel.net...
>> >> >> > Xebra, atsipūskit, kiek galima nesąmones rašinėti apie sąmokslo teorijas.
>> >> >> > Mynė rubuiliukas savo keturračiu, pirmąkart užsėdęs, kaimo keliukais/pievomis, pagavo vėžę, trinktelėjo, šoktelėjo, vožėsi išsiskėtęs, slankstelis lūžtelėjo - guli sau ramus baloje. Nx prisigalvoti būtų-nebūtų dalykų?
>> >> >> > Šiuo atveju viską jums painioja tik pati asmenybė. Jei būtų ne Ūsas, tai purvasklaidoje maksimum ką perskaitytumėt, tai: "Ekstrymo mėgėjui savaitgalis baigėsi liūdnai". Ir prierašas: "važiavo be šalmo, nesuvaldė, nuskrido į griovį, iškrito iš balno ir gavo mirtiną traumą...."
>> >> >> > 
>> >> >> > Bet kuriuo atveju, egzpertai gi dar jį patyrinės - tai prašom "sąmokslauti" tik tuo atveju, jei bus pasakyta "paspringo savo vėmalais"...
>> >> >> > 
>> >> >> > J.
>> >> >> > 
>> >> >> > 
>> >> >> > "Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:hv533o$g22$1@trimpas.omnitel.net...
>> >> >> >> na, jeigu reiktu taip nuskristi nuo keturacio, ar su visu keturraciu, kad neliktu jokiu pastarojo aplankstymo zenklu-uzduotis sudetinga. Taciau , kaip jau sakiau-man netgi ne tas keista. Keista, kad tiek laiko tiriama byla, kad galu gale isaiskeja-nebera ko ir betirti. Visi zuve. Nukentejusieji-nusauti, itariamieji- kas vemalais paspringes, kas baloje prigeres. Gauja specialistu algas gauna, per tv postringauja,  o kokie ju darbo rezultatai? Suma sumarum-apibendrintu kas nors, kiek teisesauga atidirba uz gaunama alga. 
>> >> >> >> 
>> >> >> >> "Linas Petkevičius" <linas@NONONOinfonova.lt> wrote in message news:hv52a1$ejs$1@trimpas.omnitel.net...
>> >> >> >> > 
>> >> >> >> > 
>> >> >> >> > "Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message 
>> >> >> >> > news:hv51tn$e1q$1@trimpas.omnitel.net...
>> >> >> >> >> tas, kad eiliniu nusikalteliu nesugebama sugauti, kas jie bebutu. O kol 
>> >> >> >> >> visa teisesauga "dirba issijuosusi",  itariamieji keistokai palieka si 
>> >> >> >> >> pasauli.
>> >> >> >> >>
>> >> >> >> > 
>> >> >> >> > O kas keisto Uso mirties aplinkybese? Gal zinai koki amirties priezastis? 
>> >> >> >> >