Tema: Re: Usas - game over?
Autorius: Jonas Sergejenka
Data: 2010-06-14 14:29:50
Xebra, atsipūskit, kiek galima nesąmones rašinėti apie sąmokslo teorijas.
Mynė rubuiliukas savo keturračiu, pirmąkart užsėdęs, kaimo keliukais/pievomis, pagavo vėžę, trinktelėjo, šoktelėjo, vožėsi išsiskėtęs, slankstelis lūžtelėjo - guli sau ramus baloje. Nx prisigalvoti būtų-nebūtų dalykų?
Šiuo atveju viską jums painioja tik pati asmenybė. Jei būtų ne Ūsas, tai purvasklaidoje maksimum ką perskaitytumėt, tai: "Ekstrymo mėgėjui savaitgalis baigėsi liūdnai". Ir prierašas: "važiavo be šalmo, nesuvaldė, nuskrido į griovį, iškrito iš balno ir gavo mirtiną traumą...."

Bet kuriuo atveju, egzpertai gi dar jį patyrinės - tai prašom "sąmokslauti" tik tuo atveju, jei bus pasakyta "paspringo savo vėmalais"...

J.


"Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:hv533o$g22$1@trimpas.omnitel.net...
> na, jeigu reiktu taip nuskristi nuo keturacio, ar su visu keturraciu, kad neliktu jokiu pastarojo aplankstymo zenklu-uzduotis sudetinga. Taciau , kaip jau sakiau-man netgi ne tas keista. Keista, kad tiek laiko tiriama byla, kad galu gale isaiskeja-nebera ko ir betirti. Visi zuve. Nukentejusieji-nusauti, itariamieji- kas vemalais paspringes, kas baloje prigeres. Gauja specialistu algas gauna, per tv postringauja,  o kokie ju darbo rezultatai? Suma sumarum-apibendrintu kas nors, kiek teisesauga atidirba uz gaunama alga. 
> 
> "Linas Petkevičius" <linas@NONONOinfonova.lt> wrote in message news:hv52a1$ejs$1@trimpas.omnitel.net...
> > 
> > 
> > "Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message 
> > news:hv51tn$e1q$1@trimpas.omnitel.net...
> >> tas, kad eiliniu nusikalteliu nesugebama sugauti, kas jie bebutu. O kol 
> >> visa teisesauga "dirba issijuosusi",  itariamieji keistokai palieka si 
> >> pasauli.
> >>
> > 
> > O kas keisto Uso mirties aplinkybese? Gal zinai koki amirties priezastis? 
> >