Tema: Re: Usas - game over?
Autorius: lengvai
Data: 2010-06-14 10:03:31
Visas versijas reikia tirti. Kad ir http://www.alfa.lt/straipsnis/10353931/?Usui.grasines.Zilius.nesuimtas=2010-04-27_11-39 :))

"Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message news:hv4i3q$in8$1@trimpas.omnitel.net...
> imho du nelaimingi atsitikimai, ale zhmones visur mato patternus ir samokslus.. Kiek panashiai mirshta zhmoniu (o dar sudejus visus kintamuosius - vienas nuzhudes du zhmones slepiasi nuo teisesaugos ir ishtysai geria - kad mirs vienaip ar kitaip nuo alkoholio shansas buvo padidejes kaip reikalas; kitas stambus vyras, nuolatiniam strese (chia matyt tiesiog shiaip pastebejimas, su mirtim nesusije:) ir vidurio amzhiaus krizeje (taip, zhinau, kad tai ishgalvota diagnoze, bet zhmones prisiskaite apie ivairias ligas neretai pradeda jomis sirgti:) - ant porsho matyt finansai neneshe, arba norejosi kazhko ekstremaliau, bet "saugiau" uzh britva... Kaip zhmones elgiasi ant ketrurachiu ash machiau savo akim ir savo koja, kai zhmona prisedo pavairuot... paskui ilgai bandzhiau aishkintis, kaip galima nuvazhiuot nuo plataus kelio ir kodel, kai matai, kad pradedi vazhiuot nespaust stabdzhio o suakmenet ir laikyt gaza?:) - jei chia buvo kazhkas panashaus - o keturratis galingesnis - jokios mistikos nera...
> Bet juk taip mastyt neidomu - geresne istorija apie mishku elfu kershta, pedofilu klano samoksla, ar jahovos liudytoju prakeiksma:)
> "PukiS" <pukis@capri.lt> wrote in message news:hv35m5$ghe$1@trimpas.omnitel.net...
>> nu realiai, wtf?  tai liko stankunaite ir jos dukra? nu jei ir tos "sava 
>> mirtim" numirs, net nebezinosiu ka galvot
>> 
>> "Linas Petkevičius" <linas@NONONOinfonova.lt> wrote in message 
>> news:hv323i$d3k$1@trimpas.omnitel.net...
>>> http://www.delfi.lt/news/daily/crime/zuvo-ausas.d?id=33425001
>>>