esme kad procesas yra gan trumpas, lyginant su maltos kavos mirkymu "in cup", ir "stiprumas" gaunasi ne toks. Bet kuriuo atveju reik kavos deti kiek priklauso, kad susispaustu tarp sieteliu, po to galima skiest jei norisi "kaiser" wrote in message news:l7mtdc$ql0$1@trimpas.omnitel.net... O ple, tai čia ~1.5-2 valgomieji šaukštai kavos jei tikėti internetinėm blevyzgom. Truputį man per stipru. O bet tačiau gal pagal kavinuko talpą skiriasi ir filtro talpa? Mačiau, yra 1 puodelio kavinukų. Jei tarkime aš pasiruošiu espresso 1 puodelio kavinuke (spėju ir su mažesne nei 8-10g. filtro talpa) ir atskiedžiu iki reikalingo man kiekio karštu vandeniu, tai čia visiška šventvagystė būtų? ;) Pagal apibūdinimą lyg Caffè Americano išeitų. 2013.12.04 11:16, ejs rašė: > visiškas. > > Ruošiant Moka kavinuke, kavos beriama kiek daugiau - 8-10 g puodeliui. -- kaiser