Filmuke matosi, kad kava praktiškai nesuspaudžiama. Kažkaip įsivaizduoju, kad "espresso" - tai kavos darymas po spaudimu. Likę tirščiai irgi skysti - pas mane net nestipriai spustelėjus, juos tenka krapštyti. Nors gal ir neesmė, nes skylutes kaušelyje tokios, kad vandens įpylus, jis neišteka - tai gal ir dėka to pakaktų spaudimo. Kaip procesas turėtų vykti, man rodė perkant aparatą. gurmanai gal geriau patartų. 2013.12.03 12:01, kaiser rašė: > 150lt tai Vakarų Europos aGcijinė kaina. Pas mus tie padargai vis dar > ~300lt kainuoja. > Kas dėl CoffeeDuck, tai jo esmė jog vietoje rėmelio kapsulėms (ar kaip > jį teisingiau pavadinti) dedamas CoffeeDuck rėmelis > (http://youtu.be/c3vVyjwcBbk), į kurį dedama paprasta kava. Užsienio > forumuose liaudis rašo kad viskas "ore" ir visi patenkinti. > > 2013.12.03 11:29, krislas rašė: >> Už 150 sunku kažko tikėtis. >> Nelabai esu specas šitoj srity, bet, kiek supratau, kapsulės - tai kava >> spec. maišelyje. CoffeeDuck'as, panašu, tik suspaudžia kavą. >