tai tas slėgis ir susidaro, kai "galas užkištas". Ir ten turbūt net ne garas, o karštas vanduo pumpuojamas. Man pradžioj trūko laipsnių po "užpiltinės", paskui įpratau. O kad nespausti, tai gal iš dalies dėl negalingo kompresoriaus, nes tikrai stipriau spustelėjus jaučiasi, kad lėčiau bėga. Dar skiriasi filmuke nuo namie naudojamo puodelio pripildymo laikas - ten greičiau, negu pas mane. Tai arba slėgį sukuria didesnį, arba pasipriešinimo mažiau. kadangi gurmanai tyli, supermamos turėtų išgelbėt renkantis. 2013.12.03 14:07, kaiser rašė: > Čia aš jau ne žinovas. Todėl čia ir apsiskelbiau kad susiorientuot ar > toks gaminimo kažkiek pranašesnis už paprasčiausią užpylimą puodelyje. > Įdomiausi buvo Senseo turėtojų atsiliepimai. > Tik visą laiką įsivaizdavau kad svarbu jog aparatas pūstų garą per kavą > kuo didesnio slėgio, o kaip jau ten ta kava suspausta nėra tiek svarbu. > Kažkas iš CoffeeDuck naudotojų rašė jog nereikėtų kavos suspausti labai. > > 2013.12.03 13:33, krislas rašė: >> Filmuke matosi, kad kava praktiškai nesuspaudžiama. Kažkaip >> įsivaizduoju, kad "espresso" - tai kavos darymas po spaudimu. Likę >> tirščiai irgi skysti - pas mane net nestipriai spustelėjus, juos tenka >> krapštyti. Nors gal ir neesmė, nes skylutes kaušelyje tokios, kad >> vandens įpylus, jis neišteka - tai gal ir dėka to pakaktų spaudimo. >> Kaip procesas turėtų vykti, man rodė perkant aparatą. >