Šiaip, jei ten kompresorius ir tas kaušelis +- panašūs, nereikia kapučinatoriaus ir puodelių pašildymo, tai nelabai kam yra skirtis rezultate. 2013.12.03 14:38, krislas rašė: > tai tas slėgis ir susidaro, kai "galas užkištas". Ir ten turbūt net ne > garas, o karštas vanduo pumpuojamas. Man pradžioj trūko laipsnių po > "užpiltinės", paskui įpratau. > O kad nespausti, tai gal iš dalies dėl negalingo kompresoriaus, nes > tikrai stipriau spustelėjus jaučiasi, kad lėčiau bėga. > Dar skiriasi filmuke nuo namie naudojamo puodelio pripildymo laikas - > ten greičiau, negu pas mane. Tai arba slėgį sukuria didesnį, arba > pasipriešinimo mažiau. > kadangi gurmanai tyli, supermamos turėtų išgelbėt renkantis. > 2013.12.03 14:07, kaiser rašė: >> Čia aš jau ne žinovas. Todėl čia ir apsiskelbiau kad susiorientuot ar >> toks gaminimo kažkiek pranašesnis už paprasčiausią užpylimą puodelyje. >> Įdomiausi buvo Senseo turėtojų atsiliepimai. >> Tik visą laiką įsivaizdavau kad svarbu jog aparatas pūstų garą per kavą >> kuo didesnio slėgio, o kaip jau ten ta kava suspausta nėra tiek svarbu. >> Kažkas iš CoffeeDuck naudotojų rašė jog nereikėtų kavos suspausti labai. >> >> 2013.12.03 13:33, krislas rašė: >>> Filmuke matosi, kad kava praktiškai nesuspaudžiama. Kažkaip >>> įsivaizduoju, kad "espresso" - tai kavos darymas po spaudimu. Likę >>> tirščiai irgi skysti - pas mane net nestipriai spustelėjus, juos tenka >>> krapštyti. Nors gal ir neesmė, nes skylutes kaušelyje tokios, kad >>> vandens įpylus, jis neišteka - tai gal ir dėka to pakaktų spaudimo. >>> Kaip procesas turėtų vykti, man rodė perkant aparatą. >> >