Tema: Re: Lietuvoje iteisintas mokestis "uz ora"
Autorius: RaR
Data: 2010-03-27 10:10:15
Tfu, "rider" o ne "raider".


"RaR" <RaR@lt.lt> wrote in message news:hokd2l$201$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> Konkrečiai šito sprendimo, įmokų tvarkos ir jų dydžio neturėjau omenyje. Biurokratai dažnai priima neoptimalius ir nelogiškus sprendimus.
> 
> Čia reagavau tik į frazę "Vat kai greitoji isves, tai tada ir galetu saskaita pateikt o ne siaip sau mokescius imti". Aš tik sakau, kad ji visai neprivalo tavęs vežti jei nesusimokėjai ir negali garantuoti kad susimokėsi. O jei valstybė ar privati bendrovė tau garantuoja kažkokią paslaugą, tai normalu, kad už tai ima ir mokestį - kainuoja ir budėjimai, iškvietimų registravimas ir t.t. Saugos tarnyba ima mokesti ne už konkrečius iškvietimus, o už pasižadėjimą reaguoti į iškvietimą. Kitaip atsiranda "free raider" problema.
> 
> 
> "Doc" <giedriusc_aciunereikia_@gmail.com> wrote in message news:hoja2o$apv$1@trimpas.omnitel.net...
> Jei kada nors man skambinsi, pažadu reaguoti. Dabar prašau už tai kas mėnesį man pervedinėti po 7200Lt arba fiziškai susidorosiu. Pradėti pervedinėti prašau nuo pernai metų sausio 1 dienos. Ačiū.
> 
> --
> Doc
> 
> "RaR" <RaR@lt.lt> wrote in message news:hoi8ct$t13$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Vat kai greitoji isves, tai tada ir galetu saskaita pateikt o ne siaip sau mokescius imti..
>> 
>> 
>> O jei negali sumokėti - plaktuku per galvą? Ar privati saugos tarnyba reaguoja į tavo iškvietimą, jei nesi jos klientas? O policija ar gaisrinė reaguoja, bet jos išlaikomos visų mokesčių mokėtojų.
>> 
>>