mesos nemalu, mano mesininkas visada tai daro uz mane. prieskonius jei malti elektriniu aparatu ar grustuve grusti - yra skirtumas, nes malant kai kuriuos prieskonius elektrine jie apkarsta, atsiranda netipinis skonis. tiesiog zinoti reikia. mokinais mokykloje tikriausiai bent jau vidurineje - zinai kad medziagu savybes keiciasi prie skirtingu temperaturu? pvz vanduo tampa ledu, o metalai lydosi? tas pats galioja apdirbamiems maisto produktams - ir temperatura keicia ju vidaus sandara ir skoni atitinkamai. siulau cia apsilankyti http://www.fatduck.co.uk/ ir uzsisakyti steak'a :) ruosia ji 2-3 dienas (tiek laukti nereikia, tiesiog pradiniai apdirbimai uztrunka ir tu gausi jau po pusvalandzio, bet pries tai tas steikas bus letai keptas ir 'nokintas'. "Linas Petkevičius" <linas@NONONOinfonova.lt> wrote in message news:hhfk4e$sn7$1@trimpas.omnitel.net... >O tu kai suzinojai, tada jau pradejai skirti mesa, kuri sumalta su >elektrine mesmala, o kuri su tautine gintarine - mechanine? > > "Mooney" <alaus@krastas.lt> parašė naujienų > news:hhfk07$sgn$1@trimpas.omnitel.net... >> kodel sakes? zinai ka nors daugiau ar tik is ''bendro issilavinimo'' >> spejai? >> >> >> "Faktas" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message >> news:hhfhtk$ou5$1@trimpas.omnitel.net... >>> "Mooney" <alaus@krastas.lt> wrote in message >>> news:hhfcjg$g5g$1@trimpas.omnitel.net... >>>> asmenines patirties, ty ka ir kaip esame valge. molekuline kulinarija >>>> girdejai? as pasaipiai i tai ziurejau, bet pasidomejus daug idomiu >>>> dalyku >>>> suzinojau - kad ir pa ta pacia mesa malant siuolaikiniais aparatais, >>>> del >>>> peiliuko sukimosi greicio melama mesa isyla ir keiciasi jos molekuline >>>> struktura lyginant su rankine mesmale sumalta mesa. >>> >>> šakės.... >>> >>> >> >>