Tema: Re: Reikalavimas ligonineje pirkti vaistus
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2010-11-22 16:36:48
savo ruozhtu galechiau pasiulyt vazhiuot i shiaures koreja, daugiau nelabai kas lieka...
"Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:icdmu4$5f5$1@trimpas.omnitel.net...
> Gal tu isvaziuok i ta Luvra ir nebegrisk? Kvailumas uzkreciamas:) Taigi , skaityk is kaires i desine:  Kadaise privatizavus lapių fermą ir vandens bokštą, kaimo gyventojai liko be vandentiekio. PRIVATIZAVO vandens boksta, juodu ant balto parasyta. Nores duos vandens , nores -ne. 
> 
> Apie pritarima sveikatos optimazacijai galetum kalbet, jeigu pats tame kaime gyventum, mokescius moketum, taciau pas gydytoja noredamas papulti-turetum sukarti apie 100km (pirmyn -atgal) NEBUVO taip, kad kaime net felceres nebeliko! Nebuvo taip, kad noredamas pas akiu gydytoja patekti-reikia pirma eile pas seimos gydytoja atsedet ir gavus siuntima, laukt 3savaites. 
> 
> 
> 
> 
> "Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message news:icdlfa$2si$1@trimpas.omnitel.net...
>> 
>> "Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:icdhpm$seq$1@trimpas.omnitel.net...
>>> ne, jei neprasysi nuvaziuot su anstoliu ir patvirtinti fakto :) Trenktas kazkoks-pilnas internetas situaciju, zmones seimo langus dauzo, o jam vis pagrindimo truksta :)  Ir cia dar buvo ne krizes metai-dabar dar viskas prasciau! Bet ka cia tau iaiskinsi...........
>>> 
>>> 
>>> 
>>> http://www.kurjeris.lt/article/articleview/6427/1/1308/    vandens pavyzdys
>> 
>> tu rimtai chia? vargshai zhmones, kurie geria vandeni uzhkresta vezhiu nuo mobiliojo ryshio bokshto? Ash tikiuosi tu juokauji?
>> Tu kalbejai, kad vargshai zhmones nebeturi ka gert, nes kazhkas provatizavo vandens bokshta, o postini linkus, kaip idiotai isivaizduoja, kad nuo bokshto jie uzhsikrechia vezhiu, ne, ne, ne nuo bokshto, nuo vandens... Taip, galima bedavotis - DEL LIAUDIES NEISHPRUSIMO IR DURNUMO - shtai koki ishsilavinima jiems dave tavo garbinama sajunga...
>> 
>>> 
>>> http://www.lsveikata.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=917:dl-sveikatos-sistemos-pertvarkos-&catid=40:aktualijos&Itemid=210  -del traumotologu
>>>
>> 
>> taip, kiekvienam pirstkaimyje ishlaikymas operaciniu, brigados mediku ir pan, del penkiolikos apilankiusiu zhmoniu per metus tikrai ishgelbes musu sveikatos sitema ir leist tavo tevui gaut vaistu nemokamai? Kaip tu galvoji, del ko optimizacija daroma? Kad sutaupyt pinigu, ir galet atlikt normalius darbus centruose, o mazhose ligoninese palikt tik butinas priemones, taigi tavomi minetos vargshos mochiutes ishsukta koja suremontuos ir vietiniam skyriuje, jei reikes profesionalios operacijos ja sius ten, kur dirba zhmogus atliekantis shimtus operaciju per metus, o ne 4. 
>> 
>>> http://www.selonija.lt/2009/01/29/i-pamokas-%E2%80%93-autobusu    cia del vaiku galimybes pasiekti kaimo mokykla
>> 
>> 
>> O sovietmechiu ish visu kaimu juos ant pechiu atneshdavo pats brezhniavas? Valstybe aprupina juos bilietais, o tas jiems dar negerai. Ash kasdiena i mokykla vazhiuodavau su keliais persedimais ~ 10/12 kilu, ir man jokiu bilietu jokia valstybe neskirdavo, duodavo lengvata menesiniam bilietui, uzh ka ash jiems dekingas.
>>> 
>>> http://utenoszinios.lt/print.php?type=N&item_id=978  del ambulatoriju
>> 
>> zhr aukshchiau
>> 
>>> http://www.delfi.lt/news/economy/business/kaimuose-naikinami-pasto-skyriai.d?id=17303434   pasto skyriai
>> 
>> irrr? padare blogiau, nes sutaupe valstybiniu pinigu, kai nebereikia moket bezdelnimas uzh kavos gerima, negana to, pas zhmones atvyksta i namus kilnojamasis pashtas, kurie jie gali sumoket, del ko vargshams pencininkams nebereikia keblint per shalti ir gruoda iki pashto ir tai blogai nes?
>> 
>>