Tema: Re: Reikalavimas ligonineje pirkti vaistus
Autorius: viskas.bus.gerai
Data: 2010-11-21 14:38:23
+++

On 2010.11.21 13:01, Gintas wrote:
> Sneki kaip Kubilius, kuris , bene, vienintelis visur pakilima jaucia.....Atsitokek. Vardan bendro isprusimo  prisesk kaime salia bobuciu, pasiklausyk ka vaistineje , stovedami eileje, zmones sneka. Paklausk apie nuotaika daugiabucio gyventoja, ka tik is pasto dezutes istraukusi lapeli apie komunalinius mokescius, nueik i miesto soc. skyriu, ikvepk susutusiu drabuziu ir prakaito kvapo. Zvilgterk i eile , prie dalijamu nemokamu maisto paketu.  Paklausk kokio vaikezo , vasara daugiabucio kieme besitrinancio, ka jis visa vasara veikia. Paklausk sutiktos moters, ar jinai pajegi vaika i stovykla isleisti. Manau, kad visiskai nesuvoki kaip gyvena didele dalis Lietuvos. Kiek suprantu-paciam dar pavyko nemokamai mokslus baigti? Gautas diplomas, o kartu ir alga-suteike arogancijos ziuret i mazas algas gaunancius is virsaus?  Kaime vaikai kartais neateina i mokykla, nes batai vieninteliai slapi yra, o jisai, daunas su diplomu, svaigsta, kad jei rusai ir state (tame tarpe ir mokyklas)
 tai , tai state savo teritorijoje:)  Ka tie rusai isinese, gal genialus protas pasakys? I Egipta jis mat gali nuvaziuoti........O tai kad istisas kaimas vandens nebeturi, nes vandentekio bokstas atsidure privacioje teritorijoje-jo nejaudina. Austaitijoje kaimas su kaimu nebesusieina, nes kelias perkastas ir ibestas zenklas "privati teritorija" Prie vandens esi bandes patekti?  Privacios daugelis pakranciu. Durnam reik but, kad nesuprast kur link viskas krypsta.
>      P.S Nesizaviu ruso valdymu, taciau tokio atitrukimo nuo liaudies tikrai nebuvo. Epipto nebuvo-taciau kaimietis galejo , atvaziuot i Kauno instituta ir mokytis, praktiskai negaudamas jokios paramos is saviskiu.  Man tai svarbiau, nei tokio , kaip tu, galimybe nuvaziuot i Luvra. Islindai is meslo ir dabar pamirsai kur buvai? Apie paskolas mokslui jis svaigsta... Nenutuoki, kaip tai neprieinama is gudumos atvaziavusiam daugiavaikes seimos atstovui. Pasidrovetum.
>