Tema: Re: Flaki
Autorius: Arj
Data: 2017-07-19 16:16:51
na poas mane namuose saltibarsciai visada is rugpienio/kefyro+vanduo 
+grietine gaminami.
Be vandens per tirsti gaunasi, t.y. ne sriuba bet kose.


"Yvl"  parašė naujienų news:oknf8k$t87$1@trimpas.omnitel.net...

zjbs technologija. skiedi kefyra vandeniu, ir paskui atgal uzriebini su
grietinele :D

"Lawrence Jamieson"  wrote in message
news:okkqa5$hj8$1@trimpas.omnitel.net...

Nepamenu kas taip parekomendavo daryti skystį šaltibarščiams, bet mums
rezultatas labai patiko, tai visąlaik taip ir gaminame. Litras
standartinio kefyro (2,5%), litras vandens, 200ml 30% riebumo  ar kiek
ten (na, tos riebios) grietinėlės.