Tema: Re: Flaki
Autorius: Linas Petkevičius
Data: 2017-07-19 14:51:33
Vienas is ekonomijos budu - gamini su vandeniu, o kai ateina patikrinimas 
pisteli grietines. Arba jau isdavime kokiam bosui riebiau paduodi. Riebumas 
pasidaro normalus, ta diena biznis nepaejo, bet nieko tokio, kompensuosim 
kita diena pisteleje tris litrus vandens.

"solara"  wrote in message news:okngf0$ug8$1@trimpas.omnitel.net...

bet tai 200ml grietinėlės pagal kainą = 1 ltr kefyro
kažin kur čia ekonomija gaunasi ?
nebent litras kefyro + 3 litrai vandens + šiek tiek grietinėlės
bet namams toks receptas so so... :)


"Linas Petkevičius"  wrote in message
news:oknfhq$tht$1@trimpas.omnitel.net...

Sita bajeri draugo mama pasakojo. Labai gerai vireja, nuo Dievo, bet kuri
laika dirbo gamyklos valgykloj. Tai sita makle neblogas budas produktam
pizdint. Gal kai kam tai vaikystes skonis.

"Yvl"  wrote in message news:oknf8k$t87$1@trimpas.omnitel.net...

zjbs technologija. skiedi kefyra vandeniu, ir paskui atgal uzriebini su
grietinele :D

"Lawrence Jamieson"  wrote in message
news:okkqa5$hj8$1@trimpas.omnitel.net...

Nepamenu kas taip parekomendavo daryti skystį šaltibarščiams, bet mums
rezultatas labai patiko, tai visąlaik taip ir gaminame. Litras
standartinio kefyro (2,5%), litras vandens, 200ml 30% riebumo  ar kiek
ten (na, tos riebios) grietinėlės.