Vienas is ekonomijos budu - gamini su vandeniu, o kai ateina patikrinimas pisteli grietines. Arba jau isdavime kokiam bosui riebiau paduodi. Riebumas pasidaro normalus, ta diena biznis nepaejo, bet nieko tokio, kompensuosim kita diena pisteleje tris litrus vandens. "solara" wrote in message news:okngf0$ug8$1@trimpas.omnitel.net... bet tai 200ml grietinėlės pagal kainą = 1 ltr kefyro kažin kur čia ekonomija gaunasi ? nebent litras kefyro + 3 litrai vandens + šiek tiek grietinėlės bet namams toks receptas so so... :) "Linas Petkevičius" wrote in message news:oknfhq$tht$1@trimpas.omnitel.net... Sita bajeri draugo mama pasakojo. Labai gerai vireja, nuo Dievo, bet kuri laika dirbo gamyklos valgykloj. Tai sita makle neblogas budas produktam pizdint. Gal kai kam tai vaikystes skonis. "Yvl" wrote in message news:oknf8k$t87$1@trimpas.omnitel.net... zjbs technologija. skiedi kefyra vandeniu, ir paskui atgal uzriebini su grietinele :D "Lawrence Jamieson" wrote in message news:okkqa5$hj8$1@trimpas.omnitel.net... Nepamenu kas taip parekomendavo daryti skystį šaltibarščiams, bet mums rezultatas labai patiko, tai visąlaik taip ir gaminame. Litras standartinio kefyro (2,5%), litras vandens, 200ml 30% riebumo ar kiek ten (na, tos riebios) grietinėlės.