Tema: Re: Flaki
Autorius: Linas Petkevičius
Data: 2017-07-19 14:24:42
Sita bajeri draugo mama pasakojo. Labai gerai vireja, nuo Dievo, bet kuri 
laika dirbo gamyklos valgykloj. Tai sita makle neblogas budas produktam 
pizdint. Gal kai kam tai vaikystes skonis.

"Yvl"  wrote in message news:oknf8k$t87$1@trimpas.omnitel.net...

zjbs technologija. skiedi kefyra vandeniu, ir paskui atgal uzriebini su
grietinele :D

"Lawrence Jamieson"  wrote in message
news:okkqa5$hj8$1@trimpas.omnitel.net...

Nepamenu kas taip parekomendavo daryti skystį šaltibarščiams, bet mums
rezultatas labai patiko, tai visąlaik taip ir gaminame. Litras
standartinio kefyro (2,5%), litras vandens, 200ml 30% riebumo  ar kiek
ten (na, tos riebios) grietinėlės.