Tema: Re: Lietuviska virtuve Vilniuje - kur?
Autorius: Ruta
Data: 2011-10-19 09:50:57
Mėsėdis :))

Kaip jau sakiau, nesu išdegustavus, taip kad kompetentingos nuomonės 
neturiu :) Bet man kaparėliai turi labai specifinį ir aiškų skonį, todėl 
galiu įsivaizduoti, kad "visai kitaip".

Man kapar
Am 19.10.2011 07:53, schrieb shimtas kinieciu:
> nei priklauso nei nepriklauso. bet sake kad skonis aceit visaikitaip.
> o mum tai vienodai, bile tik kad mesa skani butu ;)
>
>
> "Ruta" wrote in message news:j7ko6e$13p$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Negaliu pasakyti, carpaccio į mano išsamiai įvairiais variantais
> išdegustuotų patiekalų skaičių neįeina :))
>
> O bet tačiau, į orginalų carpaccio kaparėliai lyg ir nepriklauso....
>
> Am 18.10.2011 19:16, schrieb shimtas kinieciu:
>> jo, ir karpacio su kapareleis aceit visai visaikitaip! ;)
>>
>> "Ruta" wrote in message news:j7jvkn$6t9$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Nu ką aš žinau, man buvo esminis skonio skirtumas :)
>>
>> Am 18.10.2011 10:29, schrieb ALORA:
>>> o taip, tai neįtikėtinai skirtingas skirtumas :) Ypač todėl, kad
>>> kaparėliai - nacionalinis proisiškas augalas :)
>>>
>>> "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message
>>> news:j7i1lh$295$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Am 17.10.2011 14:55, schrieb ALORA:
>>>>
>>>> Aaa, nesakyk. Kažkas panašaus, bet ne tai. O esmė ne "baltam padaže",
>>>> o kaparėlių padaže. Jų sovietiniame racione su žiburiu rast nebuvo
>>>> galima... Prisiklausiau iš močiutės, kuri "originalų" patiekalą iš
>>>> Smetonos laikų gaminti mokėjo ir vis pasidejuodavo, kad nebeišeina,
>>>> nes nėra kaparėlių. Kai pirmą kartą paragavau originalą, skirtumą
>>>> supratau :)
>>>
>>>
>>
>