Tema: Re: Lietuviska virtuve Vilniuje - kur?
Autorius: Ruta
Data: 2011-10-18 23:39:42
Negaliu pasakyti, carpaccio į mano išsamiai įvairiais variantais 
išdegustuotų patiekalų skaičių neįeina :))

O bet tačiau, į orginalų carpaccio kaparėliai lyg ir nepriklauso....

Am 18.10.2011 19:16, schrieb shimtas kinieciu:
> jo, ir karpacio su kapareleis aceit visai visaikitaip! ;)
>
> "Ruta" wrote in message news:j7jvkn$6t9$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Nu ką aš žinau, man buvo esminis skonio skirtumas :)
>
> Am 18.10.2011 10:29, schrieb ALORA:
>> o taip, tai neįtikėtinai skirtingas skirtumas :) Ypač todėl, kad
>> kaparėliai - nacionalinis proisiškas augalas :)
>>
>> "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message
>> news:j7i1lh$295$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Am 17.10.2011 14:55, schrieb ALORA:
>>>
>>> Aaa, nesakyk. Kažkas panašaus, bet ne tai. O esmė ne "baltam padaže",
>>> o kaparėlių padaže. Jų sovietiniame racione su žiburiu rast nebuvo
>>> galima... Prisiklausiau iš močiutės, kuri "originalų" patiekalą iš
>>> Smetonos laikų gaminti mokėjo ir vis pasidejuodavo, kad nebeišeina,
>>> nes nėra kaparėlių. Kai pirmą kartą paragavau originalą, skirtumą
>>> supratau :)
>>
>>
>