Tema: Re: Lietuviska virtuve Vilniuje - kur?
Autorius: ALORA
Data: 2011-10-18 11:29:51
o taip, tai neįtikėtinai skirtingas skirtumas :) Ypač todėl, kad kaparėliai - nacionalinis proisiškas augalas :)

"Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message news:j7i1lh$295$1@trimpas.omnitel.net...
> Am 17.10.2011 14:55, schrieb ALORA:
>
> Aaa, nesakyk. Kažkas panašaus, bet ne tai. O esmė ne "baltam padaže", o kaparėlių padaže. Jų sovietiniame racione su žiburiu rast 
> nebuvo galima... Prisiklausiau iš močiutės, kuri "originalų" patiekalą iš Smetonos laikų gaminti mokėjo ir vis pasidejuodavo, kad 
> nebeišeina, nes nėra kaparėlių. Kai pirmą kartą paragavau originalą, skirtumą supratau :)