Tema: Re: Lietuviska virtuve Vilniuje - kur?
Autorius: ALORA
Data: 2011-10-17 15:55:40
nu priekabumas tai nesvietiškas. Jeigu labai nori, visur surasi tų pačių arba panašių patiekalų ir niekuom nepatenkintų bumbeklių. 
Aš asmeniškai nesu sutikus užsieniečio, kuris būtų pademonstravęs nepasitenkinimą tuo, ką valgė Lietuvoje. Reiškia, viskas buvo 
valgoma. Gal nuo pateikimo priklauso? Jeigu spinduliuoji nepilnavertiškumą ir baimę, kad kažkas nepavyks arba pats kritikuoji 
maistą, nes 'moki geriau', tai toks ir rezultatas.
Dėl autentiškumo - kartą buvau vienoje stipriai proprūsiškoje vokiečių šeimoje ir buvo patiektas didžiai nacionalinis ir patentuotas 
vokiškos Prūsijos patiekalas „kionigsbergo kliopsai“... :) Vienžo, tai buvo ne kas kita, kaip kiekvienuose lietuviškuose namuose 
(arba seniau ir įstaigose) siūlomi bevardžiai mėsos kukuliai su baltu padažu

"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:j7h66c$sqa$1@trimpas.omnitel.net...
> mano sutikti danai, norvegai susizavejimo nerode.
> Beje, cepelinu lietuviskumas labai itartinas, pvz. analogas norveguose yra kumle :) 
> http://family.kencarlson.org/recipes/family-kumle-recipe/, svedai turi Kroppkakor ir t.t.
>
> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:j7h50r$qg3$1@trimpas.omnitel.net...
>> vokiečiai ir ispanai - irgi. Tiek šaltibarščius, tiek karštibarščius
>>
>> "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message news:j7h2sl$mph$1@trimpas.omnitel.net...
>>> o indusai valge pasicepsedami ir netgi ishmoko patys usisakyt ;)
>>>
>>
>>