Tema: Re: Lietuviska virtuve Vilniuje - kur?
Autorius: Ruta
Data: 2011-10-18 16:42:05
O kaparėliai lygiai toks pat prūsiškas dalykas, kaip ir bulvės - 
lietuviškas :)

Am 18.10.2011 10:29, schrieb ALORA:
> o taip, tai neįtikėtinai skirtingas skirtumas :) Ypač todėl, kad
> kaparėliai - nacionalinis proisiškas augalas :)
>
> "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message
> news:j7i1lh$295$1@trimpas.omnitel.net...
>> Am 17.10.2011 14:55, schrieb ALORA:
>>
>> Aaa, nesakyk. Kažkas panašaus, bet ne tai. O esmė ne "baltam padaže",
>> o kaparėlių padaže. Jų sovietiniame racione su žiburiu rast nebuvo
>> galima... Prisiklausiau iš močiutės, kuri "originalų" patiekalą iš
>> Smetonos laikų gaminti mokėjo ir vis pasidejuodavo, kad nebeišeina,
>> nes nėra kaparėlių. Kai pirmą kartą paragavau originalą, skirtumą
>> supratau :)
>
>