Tema: Re: NT Pirkimas - Klaipeda ahujeji ar visur
Autorius: ventiliatorius
Data: 2019-03-06 20:17:31
kazkur girdejau, kad BBQ kvapas ir skonis isgaunamas laikant vandeni azuolo 
dulkese kazkiek ten laiko - nu atseit kaip alkoholis medzio statinese 
prisigeria medienos kvapo.
Tai va po to ta vandeni naudoja kaip ingredienta BBQ efektui.
"cD-r0m" <adomas.trinti@gmail.com> parašė naujienų 
news:q5mrgm$j15$1@trimpas.omnitel.net...
> Man visai įdomu būtų ji išgaut orkaitėj, su kokių spec prieskonių tablete, 
> kuri nuo karščio smirda :)
>
> Ne, užsmardint orkaitės nenoriu, ten ir pyragams vieta. Visgi iš 
> "mokslinės" pusės įdomu atkurti dirbtinai tą sausą apskrudimo sūrumą.
>
> Apie sveikatą negalvoju, gamtoj mėsos ant laužo nekepiau jau gal 8 metus, 
> o židiny tai čia toks 2 kart per metus, kai balius vyksta :)
>
> On 2019-03-05 22:49, Bronco wrote:
>> On 2019-03-05 22:36, Dainiushas wrote:
>>> o aš tai niekaip nesuprantu to "dūmo kvapo". čia kolegos turi omeny tą
>>> smarvę nuo svylančių riebalų?
>>
>>
>> Matyt. Kai baigiasi kepsninių sezonas, tai aš kaskart pagalvoju, jog
>> labai gerai, dabar galės organizmas iki kito sezono kiek pailsėti nuo
>> nesveiko maisto, o kiti, pasirodo, net ne sezono metu visa tai gaminasi
>> namie židinyje :)