Tema: Re: Re:Yra elektriku?
Autorius: Gintas
Data: 2016-08-25 09:44:06
ESO nesivargina tirdama ir pateikdama irodymus,  kiek zmogelis realiai elektros pavoge. Sudaugina keleta skaiciu ir pateikia saskaita. Motyvas-neimanoma nustatyt kiek pavoge. Tuo tarpu, jeigu ESO nevykdo savo isipareigojimu, ji reikalauja vartotojo nuostoliu pagrindimo dokumentais. Ir tai daroma, siaip jau vartotojui esant silpnesniajai pusei. Kaip ne kaip-ESO galinga organizacija ir vienisam zmogeliui prie ja sokt sudetinga. Gal todel ir nerandu  nei vienos bylos pries ESO, pastarajai nevykdant savo isipareigojimu. 


"Row" <nesvarbu@bla.bla> schrieb im Newsbeitrag news:nplkp9$vcv$1@trimpas.omnitel.net...
Kreipkis ispradziu i eso, pateikdamas tikrus argumentus ir realius irodymus: generatoriaus pirkimo kvita, jo gamintojo deklaracija apie kuro sanaudas, kuro pirkimo cekius, pagrist kasdienies elektros kiekio poreikio dydi kwh (pries incidenta buvusiu dienu vidurkiu) ir pagrist likutine genero verte (nezinau kaip). Nors gal apie likutine as neuzsiminciau, laikykim, kad generas sudilo pilnai (jei nesutiks, jie patys parasys).

Ziu ir teismo neprireiks


-- 


"Gintas" <nesvarbu@gmail.com> Wrote in message:
> ESO per klaida panaikino zmogaus sandėli maitinantį kabelioka . Po 6 mėn susirasinejimo, savo klaida pripažista. Žada nutiesti nauja, savo lėšomis. Yra kam teke reikalaut kompensacijos is ESO del  netiekiamos elektros? 
> Šiaip pati ESO nesismulkina ir pričiupusi  elektros vagi skaito, kad jis diena-nakti naudojo jam suteikta elektros energijos galia. Israšomi kvitai 3000 eur sumai ir sios sumos priteisiamos. O iš ESO galima ka nors gaut, jei dėl ju kaltės be elektros buvai puse metu, generatoriu kaitinai? Dekui, jei kas i tema pasisakytu :) 
> 

----Android NewsGroup Reader----
http://usenet.sinaapp.com/