Tema: Re: duonos kepejeliai
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2010-03-19 13:04:25
stabilizacyje ir stagnacyje ;)

"Junda" <vertimai@gmail.com> wrote in message 
news:hnvgm8$ghs$1@trimpas.omnitel.net...
> Tai sunkiai paaiškinama, tiesiog jau matai kad tešla visa tolygi, 
> vientisa, nuo tolesnio minkymo niekas nesikeičia.
>
>
> On 2010.03.19 11:01, Povilas wrote:
>>
>>
>> "W|T" <witalija@bk.ru> parašė naujienų
>> news:hnve7o$cfv$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Povilas wrote:
>>>
>>>> Ir kaip zinoti kiek laiko minkyti ?
>>>
>>> Mano seneliai sakydavo, kad minkyt reikia, kol sienos rasot ima :-)
>>> Tada būna pats tas. Bet tai ten kiekis būdavo keturiems dideliems
>>> duonos kepalams. O aš kepu tik vieną maždaug 25x25 cm kepaliuką, todėl
>>> minkant sienos neužrasoja. Užtrunka ~15-20 minučių tas reikalas, jei
>>> žiūrint į laikrodį.
>>
>> Sitoje vietoje aisku.
>>
>>
>>> O jei į konsistenciją, tai ten pasimato, kada jau gerai.
>>
>> Tai kas turi pasimatyti? I ka atkreipti demesi?
>