Tema: Re: duonos kepejeliai
Autorius: Povilas
Data: 2010-03-19 11:01:11

"W|T" <witalija@bk.ru> parašė naujienų 
news:hnve7o$cfv$1@trimpas.omnitel.net...
> Povilas wrote:
>
>> Ir kaip zinoti kiek laiko minkyti ?
>
> Mano seneliai sakydavo, kad minkyt reikia, kol sienos rasot ima :-) Tada 
> būna pats tas. Bet tai ten kiekis būdavo keturiems dideliems duonos 
> kepalams. O aš kepu tik vieną maždaug 25x25 cm kepaliuką, todėl minkant 
> sienos neužrasoja. Užtrunka ~15-20 minučių tas reikalas, jei žiūrint į 
> laikrodį.

Sitoje vietoje aisku.


>O jei į konsistenciją, tai ten pasimato, kada jau gerai.

Tai kas turi pasimatyti? I ka atkreipti demesi?