Tema: Re: duonos kepejeliai
Autorius: Junda
Data: 2010-03-19 11:38:16
Tai sunkiai paaiškinama, tiesiog jau matai kad tešla visa tolygi, 
vientisa, nuo tolesnio minkymo niekas nesikeičia.


On 2010.03.19 11:01, Povilas wrote:
>
>
> "W|T" <witalija@bk.ru> parašė naujienų
> news:hnve7o$cfv$1@trimpas.omnitel.net...
>> Povilas wrote:
>>
>>> Ir kaip zinoti kiek laiko minkyti ?
>>
>> Mano seneliai sakydavo, kad minkyt reikia, kol sienos rasot ima :-)
>> Tada būna pats tas. Bet tai ten kiekis būdavo keturiems dideliems
>> duonos kepalams. O aš kepu tik vieną maždaug 25x25 cm kepaliuką, todėl
>> minkant sienos neužrasoja. Užtrunka ~15-20 minučių tas reikalas, jei
>> žiūrint į laikrodį.
>
> Sitoje vietoje aisku.
>
>
>> O jei į konsistenciją, tai ten pasimato, kada jau gerai.
>
> Tai kas turi pasimatyti? I ka atkreipti demesi?