Tema: Re: apsiltinimo sprendimai
Autorius: T:\)
Data: 2009-09-03 09:30:05
kokia termovzija? cai tu apie tas dvi nuotraukas kur interneto puslapyje idetos? :) Tai pasakysiu tik tiek, kad is ju tiek pat informacijos kiek idejus dvi nuotraukas viena su kaciuku mieganciu ant peciaus kita su suniuku lauke budoje. Ir sakyti, kad suns kailiukas sildo geriau, nes jis lauke :)
Visu pirma nera detalaus aprasymo kas fotografuota, kokios salygos ir t.t. Bent jau as to nepamaciau. Visu antra, as galiu tau imesti savo lubu vaizda kur fotkinta is vidaus vata siltintas stogas su garo plevele - fonas graziai geltonas pereinantis i raudonuma -tik tai manes visai neitikina, nes ten yra atspindziai nuo pleveles nuotraukoje labai gerai matosi jos bangos. 
Dar galiu imesti lauko sienos (blokelis+15cm vatos, oro tarpas ir apdailine plyta) nuotrauka fotkinant is lauko kai viduje +20 lauke -10 ar -15, lauko siena rode ar tai ne 0, o gal net pliusas buvo :) O va gretima siena buvo gerai isalusi :) Visa esme, kad diena (fotkinta vakare saulei nusileidus) buvo sauleta ir tamsiai raudonos apdailines plytos "sugere" silumos :) Po poros valandu pakartojus "siltos" sienos foto ji jau buvo zenkliai atsalusi :) Galiu perleisti kokiai reklamai tas nuotraukas, tik sugalvokite ka po jomis parasyti alia "sita apsiltinta su gamo" o " sita siena su parocu" :)

T:)

"Makauskas Vidas" <vms@centras.lt> wrote in message news:h7nmct$g00$1@trimpas.omnitel.net...
>> Pagal pateikta vido teorija, pridejus ranka prie vatos turetu jaustis uraganiniai mikro vejai :)
>> 
> Prie ko cia teorija. Duomenys grindziami termovizija. Juo labiau, kad nereklamuoju ir pats ketinu pasinaudoti labai ribotai - namo hermetizavinui.