Tema: Re: Apie nematomus ateivius
Autorius: Toxis@ze_yvil_place
Data: 2010-02-25 12:36:24
> Gyvybes formu esama labai ivairiu, bet sakykim bezdzione buvo ir bus bezdzione,
> o "protingas" ateivis ir liks tame baigtiniame savo protingume..

O ar savo dievulio palaimintame pasaulelyje jus ka nros girdejot apie toki reishkini kaip evoliucija, taip, taip, ta pati, kuri dar 96 metais 'palaimino' jusu dievulio atstovas spaudai 'DzheiPy da second' (na, bent jau tokiu slapyvardzhiu jis pasirashinejo savo repo albumuose=)

> Zmogus (zmonija) yra Dievo vaikai (kuriniai)

Kurio dievo? Jahves, alacho, Ah-Pucho, Horo, Krishnos (ar kurio nors ish jo avataru), Ahura-Mazdos.. Ar Xeenu?:) ir norechiau koki nors yrodyma to pamatyt, na, brezhinius pasirashytus pachio p dievulio vardu (geriausia su visu projektu vadovu parashais), ar bent kazhko panashaus, nes kazhkaip kiek sako dabartiniai irodymai, kad visgi jusu dievulis kokistai gausus tinginys buvo, nes zhmogui atsirast deja prireike milijonu metu ir naturalios atrankos.. tiesa ir ta pirmapradi veiksma, kuri apakintam nezhinojimo palaimos, galima butu priskirti dievuliams, deja ir ji sugebejo milleris su hurlejum padaryti savo laboratorijoje ish papraschiuasios chemijos.. 

> ir eina link Dievo (tobuleja).

Nu je, jei jus esate psichishkai nestabilaus mirties kulto atstovo Jahves (aka dievulis, aka paukshtis, aka jazusas - bet nesuklyskit, ish tikro tai monoteizmas) pasiekejas, tai jus, tikrai link jo einate - link mirties, ash niekur pas jokias antropomorfines butybes nevaikshtau (ishskyrus pas smurfus pedofilus)...

> 
> p.s.
> gaila kritusiu, bet jie paveldes Zeme...
> 
>