kad ir siaip nereikia, jei galva ne vien valgymui naudojama :) "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:l2ef3q$1eu$1@trimpas.omnitel.net... > kai sumeti viską į duonkepę - tada nereikia stovėti ar galvoti, kokios ten > klimatinės sąlygos, ar nieks lango neatidarė, ar katinas (Felis silvestris > catus) nenusprendė patikrinti tešlos konsistencijos ir apskritai lakstyt per > 3 aukštus iš biuro į virtuvę kažkokiems tarpiniams darbams ar žiūrėjimui į > orkaitę. Na, jei gyveni virtuvėj, tai gal tai ir nėra sudėtinga, bet > ruošiant visą maistą šviežiai,n kur jau ir taip dafiga procesų ir etapų, dar > galvot apie duoną yra bereikalingas protinio darbo nukvakintos smegeninės > kvaršinimas > > > "Yvl" wrote in message news:l2brdv$qtq$1@trimpas.omnitel.net... > > pupa, mano pirmas oficialus darbas buvo duonos kepykloje, tai as tos duonos > tiek iskepes, kiek jus visi per gyvenima neiskepsit :) > o back to business - kol tesla kyla, nebutina prie jos stoveti ir ziureti. I > orkaite uzmest aki irgi nesudetingiau nei kepant pyraga :) > > "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message > news:l2bp59$nsh$1@trimpas.omnitel.net... >> tai va daba dar pasakyk, kad duoną iškept (laiko ir pastangų, ne >> sugebėjimų >> atžvilgiu) - tai kaip du pirštus ta prasme... tai mes tuoj visi iškart ir >> suprasim, kiek kartų tamsta ją esi pats kepęs :) >> >> >> "Yvl" wrote in message news:l2b91r$4da$1@trimpas.omnitel.net... >> >> ta prasme, tu nori pasakyt, kad tu pats esi ant tiek shiknarankis, kad be >> duonkepes duonos nemoki issikept pats? :) >> >> >