Tema: Re: Kokis aliejus geriausias?
Autorius: karolis
Data: 2012-08-29 18:02:20
cia reiktu spirita perskaiciuot i vodke, kazkur virs litro gausis

"Exx" <chaosochartija@gmail.com> wrote in message 
news:k1ks01$csa$1@trimpas.omnitel.net...
> teisingai, nes 10 saslyku yra daug blogiau nei 500gr vodkes :_)
>
> "karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message 
> news:k1kriq$cbf$1@trimpas.omnitel.net...
>> virk. o siaip bet koks keptas maistas yra nesveika. kaip vienas gydytojas 
>> sake "sveikiau 50gr SPIRITO, nei vienas apanglejes saslykas". o bet 
>> taciau..
>>
>> "vrm" <mr.vrm.tm@ gmail.com> wrote in message 
>> news:k1kr6k$bse$1@trimpas.omnitel.net...
>>> na tai ant ko man dabar blynus kept geriausia butu, kad neprisidaryt 
>>> perdaug kancerogenu ir kitu blogybiu :/
>>>
>>> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message 
>>> news:k1kkiv$3cm$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> nu tai gerai, prie ko cia rukimo punktas? Juk rukimo punktas yra 
>>>> kosmetinis pakitimas arba fizikine charakteristika. Sviestas, pvz., kai 
>>>> ji kaitinant be nieko susidaro rudos nuodegos (glikotoksinai), jau yra 
>>>> kenksmingas. Tam nereikia jo kaitinti iki 177.
>>>>
>>>> Beje, butent kancerogenu susidarymo kaitinant atzvilgiu, gyvuliniai 
>>>> riebalai kaitinimui tinka geriau. Bet jie turi debesi kitu negeroviu
>>>
>>
>>
>
>