Tema: Re: Kokis aliejus geriausias?
Autorius: Exx
Data: 2012-08-29 13:47:29
teisingai, nes 10 saslyku yra daug blogiau nei 500gr vodkes :_)

"karolis" <kailis@delfi.lt> wrote in message 
news:k1kriq$cbf$1@trimpas.omnitel.net...
> virk. o siaip bet koks keptas maistas yra nesveika. kaip vienas gydytojas 
> sake "sveikiau 50gr SPIRITO, nei vienas apanglejes saslykas". o bet 
> taciau..
>
> "vrm" <mr.vrm.tm@ gmail.com> wrote in message 
> news:k1kr6k$bse$1@trimpas.omnitel.net...
>> na tai ant ko man dabar blynus kept geriausia butu, kad neprisidaryt 
>> perdaug kancerogenu ir kitu blogybiu :/
>>
>> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message 
>> news:k1kkiv$3cm$1@trimpas.omnitel.net...
>>> nu tai gerai, prie ko cia rukimo punktas? Juk rukimo punktas yra 
>>> kosmetinis pakitimas arba fizikine charakteristika. Sviestas, pvz., kai 
>>> ji kaitinant be nieko susidaro rudos nuodegos (glikotoksinai), jau yra 
>>> kenksmingas. Tam nereikia jo kaitinti iki 177.
>>>
>>> Beje, butent kancerogenu susidarymo kaitinant atzvilgiu, gyvuliniai 
>>> riebalai kaitinimui tinka geriau. Bet jie turi debesi kitu negeroviu
>>
>
>