Tema: Re: Kokis aliejus geriausias?
Autorius: chyzas
Data: 2012-08-29 16:32:41
Ant kiaulės taukų!

"vrm" <mr.vrm.tm@ gmail.com> wrote in message 
news:k1kr6k$bse$1@trimpas.omnitel.net...
> na tai ant ko man dabar blynus kept geriausia būtų, kad neprisidaryt 
> perdaug kancerogenų ir kitų blogybių :/
>
> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message 
> news:k1kkiv$3cm$1@trimpas.omnitel.net...
>> nu tai gerai, prie ko čia rūkimo punktas? Juk rūkimo punktas yra 
>> kosmetinis pakitimas arba fizikinė charakteristika. Sviestas, pvz., kai 
>> jį kaitinant be nieko susidaro rudos nuodegos (glikotoksinai), jau yra 
>> kenksmingas. Tam nereikia jo kaitinti iki 177.
>>
>> Beje, būtent kancerogenų susidarymo kaitinant atžvilgiu, gyvuliniai 
>> riebalai kaitinimui tinka geriau. Bet jie turi debesį kitų negerovių
>