Tema: Re: 1970.07.30 Rusai
Autorius: Gintas
Data: 2011-02-20 00:59:44
tipo mirazas  be trukumu buvo? O gal manai, kad turi kompetencijos nusprest, kad Mirazo trukumai mazesni i Migo? Tarsi, kas geriau MB ir BMW? 

Kodel uzsiminiau apie Miga? Nurodziau kaip paprastos, patikimos ir lengvai ismokstamos naudot ginkluotes pavyzdi! Ne stebuklingos, ne be trukumu, o lengvai ivaldomos, lengvai priziurimos. Juk nupyzdijus lektuva-jie kartu su juo nenupyzdijo ivairiu remkomplektu, spec raktu, kontroles prietaisu, metodines mokymo ir aptarnavimo medziagos!  Taciau  zydai pyle benza ir skaide. Si fakta patvirtino tiek ivairus saltiniai tavo rastuose, tiek tai, ka maciau per Tv.  Ir kas priestarauja Evaldo nuomonei, cit: "Tokias isvadas darau is dar jaunyteje perskaitytu knyguciu apie lakunus bandytojus ir pilotu parengima skraidymui naujo tipo lektuvais, zhinok tai ne per menesi padaroma" 


Ar susivoksi, uzuot cia purkstaves? 

Priminsiu, kas buvo mano rasyta:
"o del patikimumo. Dabartiniu ivykiu fone , rode Izraelio lakunu prisiminimus apie kara su Egiptu. Kai kazkoks egiptietis atvare zydams nukniaukta Mig 21, pastarieji ji naudojo musio taktikos tobulinimui, mat zydai skraide su Mirazais. Lakunas taip ir pasake-uzklijavome uzrasus ivrito kalba salia rankeneliu ir pakilome.  Kas techniskai aptarnavo ir priziurejo?  Taigi ten MIGas! Jis kaip Passat masina-ipili benzino ir skrendi,. ipili ir skrendi -taip Izraelio asas ir pasake! "



"Bone Daddy" <.info@bonedaddy.serveftp.com> wrote in message news:ijpftb$6el$1@trimpas.omnitel.net...
> Šiaip nevisai aišku ko tu čia užvedei apie tą MIG-21. Ar norėjai parodyt, 
> kad stebuklingas lėktuvas? Tai nebuvo stebuklingas, o lėktuvas kaip lėktuvas 
> su pakankamai daug trūkumų.
> 
> Ar kad lakūnai mokosi kariaut?
> Jei nori gyvas likt, geriau iš anksto pasimokint. Banalu, Dr. Watsonai.