Tema: Re: Giedrius apie gliutamata
Autorius: Linas Petkevičius
Data: 2009-04-01 14:38:31

> tada grizhtame prie pono Lino alergijos, na ash chia taip pat darau tik 
> prielaidas ir ish vieno atvejaus tikrai sunku ka tiksliai nustatyti, 
> tachiau zhmogus atrodo nesiskunde, kad jam alergija nuo tu naturaliu 
> gliutamatu, randamu parmezane ir pan, o pasireishkia tik restoranuose kur 
> ipila msg.... tai klausimas tada kodel naturalus neveikia, o cheminis 
> veikia?
>

Turiu sarasa produktu, kuriuose naturaliai didelis gliukomato kiekis ir 
kuriu man reikia vengti. Jei zmogus alergiskas kokiam nors cheminiam 
junginiui, jo kilme organizmui tikrai nerupi. Nes kaip ir rasiau - nera 
pasaulyje tokios laboratorijos ar organizmo, kuris ta skirtuma pastebetu.