Tema: Re: Ar turite nuolaidų kortelę?
Autorius: Vasaris
Data: 2009-12-20 22:24:54
        Iš esmės - niekiek.

        Tai tik būdas tave prisirišti psichologiškai prie prekybos tinklo. Lojalumas [tikras] LT neskatinamas, tą reikėtų įsidemėti, pradedant mobiliukais, baigiant prekybcentriais.
        Norint tave skatinti, reikėtų orientuoti į tai, kad per mėnesį tam tikrą pinigų sumą garantuotai atiduosi prekybos tinklui. O kas ant to pasirašytų? Nes jei norėtų pasirašyti, tai būdamas racionaliu pirkėju, turėtų išsiaiškinti visas rinkos sąlygas, pradedant konkurentais, baigiant turgumi ir pavieniais ūkininkais. O tą padarius labai greitai suvoktum, kad prekybcentryje kainos privalumo tikėtis sunku. Priedo visam procesui sugaištum daug laiko.
        Kadangi toks elgesys nėra optimalus, tai jis ir apskritai neskatinamas diversifikuotų prekių rinkoje. Tą galima pasiekti tik vienodų prekių rinkoje, tokioje, kaip, pvz.: degalų. Ten labai aišku - jei per mėnesį supylei tam tikrą degalų litrų skaičių, sekantį mėnesį gauni atitinkamą nuolaidą nuo litro. Arba apskritai gauni nuolaidą, kuri visada garantuoja geriausią kainą (bet nebūtinai servisą). Taip veikia, nes palyginti yra lengva.

        Ir dar jei kvailys duosi savo tikrus asmeninius duomenis, o ne Vardenis Pavardenis @Rūgpienių kaimas, 223322, tada apie tavo įpročius ir pan. viską žinos.

"panoramiksas" <laukiu@laiškų.lt> wrote in message news:hglf3u$4mb$1@trimpas.omnitel.net...
> Labą vakarą,
> šitas klausimas jau kažkaip atsibodo, švelniai tariant,
> tai noriu išsiaiškinti, ar verta tą kortelę turėti. Kiek
> galima su ja sutaupyti?
> 
> Ačiū.
> 
>