Tema: Re: Noriu dirbt
Autorius: Tomas
Data: 2010-09-08 12:13:41
Bonusu sistema ne tik nepareikalautu investiciju, bet atneshtu pajamas nieko neidejus ir dar nushautu pora zuikiu.
Kas siuloma dabar...? Stukalinimo telefonas ir kvailas shukis "Sheshelis ne isheits". Koks motyvas...? Pashli nx su savo tokiais shukiais. O va pakeiskim shuki i apciuopiama pinigu suma. Sakykim "ragai ir kanopos" moka dali atlyginimu vokeliais, bet visi tyli. Pasiulyk uzh info metines algos dydzhio premija – eile ishsirikiuos prie FNTT. Kur paimt ta premija...? O kaip pats manai...? :)
Tas pats ir su kontrabanda. Butu ishrankioti net visi prekybos tashkai, jau nekalbant apie didmenininkus. Pasiulytu stukaciams koki tai procenta nuo baudu bei konfiskuotu prekiu. Ale bet matote baisu priiminet tokius istatymu pakeitimus, visokie kunigaikshtukai veja pakels, primins ish kieno rankos trupinius lesa.

"Blynas" <blynasTRINTI@gmail.com> wrote in message news:i67462$hpr$1@trimpas.omnitel.net...
> OK. Va tu sumažini mokesčius - mažini pajamas  (bent jau kažkurį laiką, kol rinka persiorientuos (jei persiorientuos)). Va skirsi bonusų sistemą - didinsi išlaidas. 
> 
> Iš kur imsi pinigus išmokoms, jei nesiskolinsi?
> 
> "Tomas" <nera@mailo.lt> parašė naujienų news:i6689l$3ml$1@trimpas.omnitel.net...
>> Aciu Blynai uzh balsa, bet kad neturiu jokio noro kelt kandidatura :) 
>> Konkreciai nieko nepasakysiu, nezhinau net apytiksles metines sheshelines veiklos apyvartos.
>> Shiaip tai paprastinciau mokescius, kai kuriuos sumazhinciau, pvm'a didinciau. Sugriezhtinciau atsakomybe uzh mokestinius nusikaltimus, korupcija, kontrabanda bei otkatus. Iki tiek, kad realiai nebeapsimoketu tuo uzhsiiminet. Stukaciams, suteikusiems ishties vertingos informacijos apie shiu sriciu nusikaltimus, butu numatyta prashmatni premiju bei kitokiu bonusu sistema :)