Tema: Re: news.omnitel.net uždarymas
Autorius: Android
Data: 2021-02-24 03:47:00
sitoj temoj jau nekarta rasiau, kad prisideciau prie islaikymo ir pastangomis, ir resursais.

Hostingas gal gali buti ne ES salyje? Kaip Levas ir raso.
Kur hostinasi, pvz, linkomanija? 

O gal tas nelabsas irgi galetu/noretu prisidet prie newsu gyvybes palaikymo ir tuomet visi keisti tave erzinantys flūdai, reportai, arkastentokio - baigtusi savaime? 
Reik isnaudot zmogaus energija geram tikslui.

Is sono ziurint susidare ispudis kad tarp jusu cia ivyko titanu dvikova "polite limits" vs "nolimits", kuri palaipsniui igavo keistas, o veliau ir krastutines formas ir issirutuliojo iki newsu uzdarymo. Kadangi proceso dinamika buvo auganti, bet issitempe per kelis metus - to nesimate plika akimi. 
Kadangi giliau nesidomejau - negaliu 100% tvirtint jog taip ir buvo. Anw, visada galiu pasitart pasneket su zmogum gyvai ar emailu, tik nezinau kas jis toks yr. Tad jei turi jo kantagta - mestelk man plz 


-- 


Bronco <TRINTI_bronco.mail@gmail.com> Wrote in message:r
> Nu tai ko nepasileidi njusų serverio pas save? Jokių problemų, sutarsim, ABLomas net padės jį tau pasikurt. Ir tada galėsi viską ką nori rašyt ir nelabzui leisi, nes rašai, jog tau tas labai patinka. Manau, pirmyn. Visi tau tik padėkos.Ar nesinori? Norisi, kad atsakomybė gultų ant ko nors kito pečių, o tu čia tik postringausi apie žodžio laisvę ir anonimiškumą?

----Android NewsGroup Reader----
https://piaohong.s3-us-west-2.amazonaws.com/usenet/index.html