Tema: Re: klausimas dėl alimentų priežiūros :)
Autorius: T:\)
Data: 2009-07-16 13:21:56
jo as irgi taip sakau, jei jau numirsta, ar jau jauti tokia didele skriauda, tai imkis zygiu ir bandyk prisiteisti vaiko globa sau. 
Sutinku, kad sunku, kad teismu sprendimai neprognozuojami ir t.y. Bet sedeti i babmbeti, kad va vaikas gyvena su ex sutuoktiniu butuke ir dalis tavo sumoketu alimentu tenka komunalinimas mokesciams ir tu manai, kad vaikui uzauginti uztektu ir bendrabucio kambario yra lengviau :) 
Vaikai yra toks dalykas, kad jei jau turi tai jau ilgam ir skyrybos nuo ju pabegti nepades. Skaityk vaikia leika jungiamoji grandis, ir nors ir santuoka formaliai nutraukta tu vistiek dalyvauji tos seimos gyvenime ir islaikyme. O seimoje juk nesidalinate kiek kam tenka teliko gabaliuko ar kas daugiau sikpopierio sunaudojo :) Gyvenimas ziaurius, tad pries ko nors imdamasis pagalvok ir apie pasekmes.  

T:)

"pjezo" <kaminskiukas_trinti_@delfi.lt> wrote in message news:h3mu9g$k41$1@trimpas.omnitel.net...
> tai tik reiskia kad motina nepjegi rupintis vaiku, ir butina kreiptis i teisma kad is tokios motinos atimtu vaiko prieziuros teise ir atiduotu vaika auginti vyrui.
> 
> "Jonas Sergejenka" <johnas@kazhkur.com> wrote in message news:h3mt60$iat$1@trimpas.omnitel.net...
>> Vat vat, tu irgi keistai skaičiuoji.
>> Pagal tavo metodiką, tai net ne KLAUSIMAS, ar tėtis išlaiko vaiko mamą, ar neišlaiko. Nes davai įsivaizduojam, kad mama nedirba nevalgo, ir numiršta! Ir kaip tada tas vaikas bus išlaikomas? BLOGAI.