Tema: Re: Boilerio montavimas - ką daro vožtuvas?
Autorius: T:\)
Data: 2011-08-04 16:30:02
bet tai skaityk kokia nuobodybe... pastatai viena (tik pagalvok tiktai viena!!!) ir daugiau nieko neriekia ijungti, isjungti, maitiniti elektra, tikrinti ar neprakiuro, ar sujungimai laiko, ar veikia. Tiesiog banalybe... 
Jau geriau 4 boileriai, 6 papildomi pajungimai, 3 papildomos rozetes ir besisukantis skaitliukas, 4 laikmaciai, rupinimasis ar kartias nesugedo koks termostatas, 4 varvantys apsauginiai voztuvai, 3 papildomi pajungimai varvanciu voztuvu i kanalizacija, galvos skausmas kaip visa tai sukisti i spintele po kriaukle ir rasti vietos sampuno buteliukui, 4 garantinio talonai ir rupestis, kad tik nesugestu/neprakiurtu po garantinio pasibaigimo, magnio anodu keitimas ir pan. malonios smulkmenos. Va, cia juk tikro vyro svajone - padaryti taip, kad niekas nesuprastu kaip cia veikia, ka uzskuti, ka atskuti ar ijungti (na nebent kitas vyras). Tada jautiesi siemoje labai reikalingas ir atsakingas. O ir zmona negali su kocelu per galva uzvaziuoti, nes jei del to atsirastu amnezija... :)

PS bet reikia buti atsargiam ir apdairiam irenginejant tokia sistema. Reikia ruosti seimyna is karto, kad tai bus labai labai gerai, bet deje tik kolkas tai yra eksperimento stadijoje (nes esi tos sistemos kurejas-isradejas), todel gali LAIKINAI nepilnai veikti (ar veikti ne taip). Prieisngu atveju rizikuoji gauti is kocelo, arba buti zmonos ismainytas i santechnika :)

T:)

"rr" <rr@rr.rr> wrote in message news:j1e5mg$vmt$1@trimpas.omnitel.net...
> On 2011.08.04 15:56, T:) wrote:
>> Tai kad jo uztenka tik vieno pastatai prie pat boilerio ant karsto vandnes isejimo ir nesuki galvos.
> 
> ...ir px jam, 30 laipsnių ar 90 karštas vanduo, daugiau užduotos temp. 
> nebus :)