Tema: Re: Arteja sezonas - saslykai
Autorius: Justas
Data: 2012-04-08 13:10:52
jo, upetakis yra balta zuvis :))

2012.03.12 16:00, audrius rašė:
> hmm, daugumos marinatu "paslaptis" - nedeti marinuojant druskos ir stipriu prieskoniu
> nuo druskos saslai guma tampa, o nuo stipriu prieskoniu, kaip ir nuo stipraus ketcupo valgant nebelieka skonio
> tarp kitko, esu valges mesa marinuota vien tik su svogunais, ~para laiko
> druskinta buvo tik suverus ant iesmo, skonis buvo fantastyk, sausumo nebuvo
>
> labai gerai dar kartais mesa pakeist i kitokias: sparnelius, kulsheles, homeburgeriu baliu padaryt, balta skrosta zuvi, pvz upetaki, ale steikus ant zariju ir t.t.
> kartais kai susirenka chebra pasiruoshe kiekvienas skirtingai, gaunasi labai neblogos degustacijos
>
> "Night"<vkumpikas_nospam_@gmail.com>  parase naujienu news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net...
>> Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug receptu,
>> bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - vaziuojant nuo Kauno
>> link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia pakeles saslykine po
>> desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet kaip ja paruosti? Kolkas
>> labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal feng-shuj su keciupu ir
>> majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus recepta, vien su svogunais
>> ir prieskoniais - neuzkabino baisiai. Pasidalinkit.