Tema: Re: Arteja sezonas - saslykai
Autorius: zhegonskas
Data: 2012-03-25 12:48:50
siaip gruzinai saslyku meistrai tikrai nera. armenai valdo, ta 
pripazysta ir patys gruzinai.

On 2012-03-20 10:50:33 +0000, Linas Petkevičius said:

> saslyku meistrai...
> 
> "giedrius"  wrote in message news:jk9n6b$f65$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> gruzijoj kai buvau tai sake saslyku meistrai jog marinuoti reikia tik sena
> mesa.  O patys geriausi saslykai sake gaunasi is ka tik papjauto gyvulio
> mesos (dar silta ).
> "Night" <vkumpikas_nospam_@gmail.com> wrote in message
> news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net...
>> Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug 
>> receptu, bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - 
>> vaziuojant nuo Kauno link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra 
>> tokia pakeles saslykine po desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera 
>> mesa. Bet kaip ja paruosti? Kolkas labiausiai man prie sirdies, nor ir 
>> ne pagal feng-shuj su keciupu ir majonezu... Isbandziau ir dvasingali 
>> Stalic'iaus recepta, vien su svogunais ir prieskoniais - neuzkabino 
>> baisiai. Pasidalinkit.