Tema: Re: Arteja sezonas - saslykai
Autorius: xs <xsaulius @ yahoo.com>
Data: 2012-03-12 09:54:09
kaip is avienos padaryti skanu saslyka?


"a" <a@a.a> wrote in message news:jjk9mb$m1l$1@trimpas.omnitel.net...
> mesa, daug svogunu, visokios zoleles, pipirai, aliejus. viska minkyt pakol 
> mesa nepradeda lipti, tada per nakti palaikyt vesiai ir kepti. kepimas 
> irgi - atskiras mokslas...
>
> "Night" <vkumpikas_nospam_@gmail.com> wrote in message 
> news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net...
>> Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug receptu, 
>> bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - vaziuojant nuo 
>> Kauno link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia pakeles 
>> saslykine po desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet kaip ja 
>> paruosti? Kolkas labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal feng-shuj 
>> su keciupu ir majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus recepta, 
>> vien su svogunais ir prieskoniais - neuzkabino baisiai. Pasidalinkit.
>
>