Tema: Re: Arteja sezonas - saslykai
Autorius: ManXP
Data: 2012-03-12 11:44:26
Bet taip jeigu ilgiau pamarinuos kas nors, tai prakeiks tave uz toki recepta 
:)

"Siurskis"  wrote in message news:jjiuft$vo9$1@trimpas.omnitel.net...

Jei del marinato,tai seniai isbandyta: 1 kg mesos- 1 prinokes
kyvis(tyrele).Marinuoti -grieztai iki 1 val. Prieskoniai ir druska-pagal
skoni.....

"Night"  wrote in message news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net...

Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug receptu,
bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - vaziuojant nuo Kauno
link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia pakeles saslykine po
desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet kaip ja paruosti? Kolkas
labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal feng-shuj su keciupu ir
majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus recepta, vien su svogunais
ir prieskoniais - neuzkabino baisiai. Pasidalinkit.