Tema: Re: Arteja sezonas - saslykai
Autorius: DaivaD.
Data: 2012-03-12 12:16:19
Garnyras šašlykams:

Prieš kepdami mėsą veriam ant iešmo pomidorų, paprikų, baklažanų, pievagrybių. Gerokai pakepam, tiek, kad daržovių odelė vietomis susviltų. Tada, kol šašlai kepa, pirštus vis suvilgome vandeniu (nes daržovės karštos) ir nulupam tą odelę. Viską pjaustom, pridedam žalumynų ir druskos.

"Night" <vkumpikas_nospam_@gmail.com> wrote in message news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net...
> Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug receptu, 
> bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - vaziuojant nuo Kauno 
> link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia pakeles saslykine po 
> desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet kaip ja paruosti? Kolkas 
> labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal feng-shuj su keciupu ir 
> majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus recepta, vien su svogunais 
> ir prieskoniais - neuzkabino baisiai. Pasidalinkit. 
>