Tema: Re: Arteja sezonas - saslykai
Autorius: giedrius
Data: 2012-03-20 12:46:35
gruzijoj kai buvau tai sake saslyku meistrai jog marinuoti reikia tik sena 
mesa.  O patys geriausi saslykai sake gaunasi is ka tik papjauto gyvulio 
mesos (dar silta ).
"Night" <vkumpikas_nospam_@gmail.com> wrote in message 
news:jjim96$p4c$1@trimpas.omnitel.net...
> Atgaivinam tema, kadangi sezonas arteja. Yra teke isbandyti daug receptu, 
> bet nei vienas nebuvo tobulas. Skaniausi mano valgyti - vaziuojant nuo 
> Kauno link Kacergines, ten mazdaug pusiaukeleje yra tokia pakeles 
> saslykine po desine. Zinau, kad labai svarbu yra gera mesa. Bet kaip ja 
> paruosti? Kolkas labiausiai man prie sirdies, nor ir ne pagal feng-shuj su 
> keciupu ir majonezu... Isbandziau ir dvasingali Stalic'iaus recepta, vien 
> su svogunais ir prieskoniais - neuzkabino baisiai. Pasidalinkit.