Tema: Re: Arteja sezonas - saslykai
Autorius: Gurmanskij
Data: 2012-03-13 00:37:05
Ir dar ketchiupo nepamirsti, nes kitaip nesuprasi, kad mesa valgai.

"Gurmanskij" <skanus@edalas.lt> wrote in message 
news:jjlt53$d7l$1@trimpas.omnitel.net...
> Teisingi ingridijantai.
> O kai zaisti atsibosta, nupurtai nuo mesos minetas siuksles ir sumeti mesa 
> i slovika su actu ir pasudytu vandeniu su svogunais, o po paros gali verti 
> ant iesmo. Actas pilnai isnaikina mesos smarve, todel toki saslyka 
> cepsedami lapnoja net vegetarai, ir visiems druskos uztenka.
>
> "hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> wrote in message 
> news:jjkd5r$qge$1@trimpas.omnitel.net...
>> bazilikas, rozmarinas, ciobrelis, dar ten kazkokiu mama kur buna 
>> pririnkus
>> ir pridziovinus
>>
>> paskutiniu metu pyliau parsivezta is karaliauciaus turgaus kazkokiu 
>> azijatu
>> supyliota misini, visai gut gaunas, net druskos nereikia, o valgytojai 
>> cepsi
>> ir sako 'nu gal vos vos druskos daugiau reiketu' :)
>>
>> -- 
>> eM
>>
>>
>>
>> | Taigi sita, o kokius prieskonius naudoji?
>>
>